Bruidsfoto reportages en trouwreportages

Tarieven

Uitgebreide mogelijkheden

We kunnen samen in overleg ons eigen pakket samenstellen. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Drone 4K
 • Filmopnames 4K met gimbal
 • Aangepaste uren
 • Trouwalbum naar wens
 • Pre-wedding shoot

Trouwalbum

Ik maak een mooie trouwalbum van hoge kwaliteit voor jullie! Helemaal vlakliggende pagina’s in stevig en mooi materiaal. Er zijn veel formaten beschikbaar maar hoe groter hoe duurder natuurlijk. Als jullie een ander formaat willen dan 30 x 30 (“Basis” en “Compleet” pakket) is dat zeker bespreekbaar! Naast vierkante formaten zijn er ook liggende en staande formaten beschikbaar:

 • 15 x 20
 • 20 x 20
 • 20 x 30
 • 30 x 20
 • 30 x 30
 • 30 x 40

Premium trouwalbum

Er zijn ook “Premium” trouwalbum’s welke onderdeel zijn van het pakket “Beste deal”.

Premium trouwalbum

Premium onderscheidt zich van de normale trouwalbum’s door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. Deze professionele fotoalbum’s worden door een boekbinder met de hand gemaakt. Het premium fotoalbum is beschikbaar in de formaten 30×30 en 30×40 cm. Ook is er een mooie bewaardoos bij. Welke soort album jullie willen gaan we bespreken tijdens onze kennismakingsgesprek.

Online gallery

Jullie willen vast alle mooie momenten meteen delen met anderen. Daarom maak ik een beveiligde online gallery voor jullie met een selectie van de beste trouwfoto’s. Op wens kan de gallery op een geheime pagina geplaatst worden voor extra veiligheid. Jullie kunnen dan de URL en wachtwoord doorsturen naar familie en vrienden.

Beveiligde online gallery

Download

Er is ook een optie om bestanden te kunnen downloaden vanuit jullie online gallery. Let op: Mijn camera’s maken vrij grote foto’s. Als ik een bestand aanmaak van alle trouwfoto’s in volle grootte, dan kan hij uitlopen tot 20 of 25 GB of meer! Tegenwoordig hebben velen wel een snelle Internet verbinding maar 20 GB plus is toch behoorlijk veel. Daarom kan ik alleen de gallery selectie aanbieden voor download.

Download optie

Aflevering op USB stick

Mijn camera’s maken echt vrij grote beelden. Daarom gebruik ik uitsluitend geheugenkaarten van 128 GB, en ik heb er 6 van. Een enkele JPG genomen met de Nikon Z7 kan 50 MB groot zijn! Dus in verband met de grote hoeveelheid data biedt ik jullie trouwfoto’s aan op een USB stick.

USB stick MijnBruidsfoto.nl

Film/slideshow

Bij de pakketten “Compleet” en “Beste deal” maak ik een professionele, cinematic slideshow met speciale effecten in Final Cut Pro voor jullie. Lekker met zachte music en in een schitterend presentatie om van al die emoties toen opnieuw te kunnen genieten! De slideshow is eigenlijk een film die dan makkelijk op social media kan worden gedeeld met familie en vrienden. 

De slideshow wordt aangeboden in een gebruikelijke video formaat zoals bijvoorbeeld .mov of .mp4. Dat gaan we overleggen tijdens onze kennismakingsgesprek.

Kijk maar naar enkele voorbeelden van slideshows op deze pagina.
WhatsApp
1
WhatsApp
Hoi, wanneer is jullie trouwdatum?
CONTACT