Bruidsfoto reportages en trouwreportages

Slideshows

 

Op deze pagina zie je voorbeelden van verschillende soorten slideshows, gemaakt met Final Cut Pro. Deze software wordt gebruikt door professionele filmmakers.

De eerste slideshow is vrij simpel waar foto’s van een deck worden weggetrokken. Er zijn ook mogelijkheden om meerdere geanimeerde foto’s en video’s tegelijk op een slide te laten zien. Ik vind het fantastisch maar de smaken verschillen natuurlijk. Voor iedere voorkeur zou ik een mooie en indrukwekkende slideshow kunnen maken.

Denk aan de gezichten van familie en vrienden als ze jullie slideshow op Facebook of elders op social media te zien krijgen!

De slideshow beneden is wat ingewikkelder dan de eerste. Hier worden meerdere geanimeerde foto’s tegelijk getoond, met als achtergrond een van de foto’s op de slide. Ook zie je vliegende particles in de voorgrond. Alles kan natuurlijk aangepast worden naar jullie smaak.

Ten slotte is de volgende slideshow eigenlijk meer dan een slideshow omdat de indruk wordt gegeven dat de foto’s op een muur hangen in een museum of galerij. Je ziet de reflecties van de tegenoverliggende, imaginaire ramen in het glas van den fotolijsten! Ik vind het leuk!

Als deze slideshows allemaal veel te veel zijn, dan kan ik ook een slideshow helemaal zonder effecten maken, lekker met mooie rustige transities tussen de slides. Ik hoor jullie voorkeuren graag tijdens onze kennismakingsgesprek.

WhatsApp
1
WhatsApp
Hoi, wanneer is jullie trouwdatum?
CONTACT