MijnBruidsfoto.nl

Rajasthan

Taj Mahal, India

© Copyright 2020 MijnBruidsfoto.nl, all rights reserved

Ik ben al zo vaak in India geweest dat ik me bijna thuis voel als ik het vliegtuig uitstap. Je kan je hele leven doorbrengen in India en nog steeds elke dag iets nieuws and onverwachts beleven. Fotografisch gezien is India echt een schatkist. Overal zijn felle kleuren en imposante gebouwen. Elk dorp heeft zijn unieke tradities en levensstijl met daarbij passende unieke kleding, en iedereen wil op de foto. Er zijn grote contrasten tussen de bevolkingsgroepen. Je hoeft dus niet lang te zoeken voor interessante foto’s.

Het leuke aan Rajasthan is dat de kleuren nog net iets intenser, de steden nog iets meer iconisch zijn dan elders in India. Elk stadje heeft een schitterend mooi kasteel en tenminste een paleis. Als het intens gekruide eten je hoofd niet wegblaast dan ga je zeker een vakantie beleven die je nooit zal vergeten.

Er staat nog iets op mijn lijstje wat ik nooit heb gedaan in India: ik heb nooit een Indisch huwelijk mogen fotograferen. Dat zou zeker schitterende trouwfoto’s opleveren.

Mobiele versie afsluiten